Retourneren

Wat jammer dat je bestelling niet helemaal naar wens is. Helaas is retourneren van oorbellen wegens hygiëne niet toegestaan. Badkleding zonder plakstrip word vanwege hygiëne niet retour genomen, verder is retourneren zeker geen probleem!

De online aankoop kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. LET OP! Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten en de verzekering van je retour zending. Stuur daarom de retour in de originele verpakking met track and trace code en het ingevulde retour formulier naar ons retour adres. Bewaar het bonnetje met de track and trace code tot je een bevestiging van de retour hebt ontvangen.

Mocht je het retourformulier kwijt zijn kun je hier altijd een nieuwe downloaden, uitprinten en ingevuld mee sturen met de retourzending.

Liefs,
Team WE SPARKLE.

 

Ons retour adres is:

De Ring 40
5261 LM Vught

Vermeld op het retourformulier duidelijk welke artikelen u graag zou willen retourneren en waarom. Wanneer wij uw retour in goede orde hebben ontvangen zullen de kosten binnen 7 werkdagen weer terug gestort worden op uw rekening.

Download hier het retourfomulier.

Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via: info@wesparkle.nl

 

Retourvoorwaarden

  • Het artikel dient ongedragen te zijn én is nog voorzien van alle tags
  • Het artikel bevat geen gebruikssporen
  • Retourneren van oorbellen is wegens hygiëne niet toegestaan
  • Badkleding zonder plakstrip word vanwege hygiëne niet retour genomen
  • De retour moet binnen het termijn van 14 dagen aangemeld zijn

Aanmelden voor onze nieuwsbrief